Being here, feeling well

 

 

BOWNOVA TERAPIJA

 

Bownova terapija je manualna terapija, ki človeka obravnava celostno. Terapevt izvaja nežne potege t. i. Bownove poteze na točno določenih mestih. Terapija je zelo učinkovita tako za kronične kot akutne težave. Zelo priporočljiva je tudi kot preventiva za ohranjanje ravnovesja telesa, ki je pogoj za zdravje človeka. Bownova terapija se najpogosteje uporablja pri vseh težavah lokomotornega sistema (kosti, ligamenti, tetive, ...) in mišic, ki so posledica športnih poškodb, nesreč, napačnih delovnih navad kot tudi akutnih poškodb ter kroničnih težav. 

 

INDIKACIJE ZA BOWNOVO TERAPIJO

 

Sindrom kronične utrujenosti (v odsotnosti patologij); preventivna sprostitev  (za vzdrževanje ravnovesja telesa), akutne in kronične težave mehkih tkiv (zamrznjena rama, teniški komolec, sindrom karpalnega kanala, …), športne poškodbe akutne in kronične), bolečine v vratnem ali ledvenem delu hrbtenice, išias, ...POSTOPEK IZVAJANJA TERAPIJE

 

Ob prvem obisku se terapevt z vami pogovori o težavah. Na podlagi pridobljenih informacij sestavi terapijo. Med posameznimi potezami so zelo pomembni časovni razmaki, ki lahko trajajo med 2-10 minut. Prejmete tudi pisna priporočila za ravnanje po terapiji. 

 

CENA TERAPIJE

 

Prvi obisk (anamneza in terapija)             75 minut, 45 EUR
Posamezna terapija                                  40 minut, 38 EUR